• Archief
Oldtimerdag Haarlem 22 augustus

Oldtimerdag Haarlem 22 augustus

Met 135 oldtimers was de Oldtimerdag Haarlem afgelopen een goed bezocht evenement. Het evenement begon in 1999 door het initiatief van een aantal medewerkers van vervoersmaatschappij Connexxion. In de loop der jaren groeide het evenement steeds verder uit. De 12e editie die op 22 augustus wordt gehouden moet de succesvolle traditie voortzetten.

Waar vorig jaar het evenement plaatsvond op de parkeerplaats van Ikea is dit jaar een geschikte locatie gevonden in het terrein van de Sligro en APK de Waarder in de Waarderpolder in Haarlem. Naast oldtimers zijn er onderdelen, schaalmodellen en stands met allerhande artikelen te vinden. Voor kinderen is er een springkussen en een miniatuur stoomtram en voor jong en oud is er een authentiek draaiorgel gemonteerd op Renault Goulette uit 1953 te zien en te horen.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerdaghaarlem.nl

terug naar voorpagina