• Archief
Automuseum Schagen

Automuseum Schagen

Tijdens de zomervakantie komt OldtimerNieuws met een aantal OldtimerTips. In deze OldtimerTips het Automuseum in Schagen, een automuseum met circa 50 oldtimers van diverse merken, die eigendom zijn van verschillende autoliefhebbers. Het accent ligt op auto’s waar mensen in gereden hebben en die daarmee herkenbaar zijn voor de bezoeker van het museum.

In het museum vindt u vele merken waaronder Nederlandse DAF’s (alle types), VW, Mercedes, Citroën, Peugeot, Renault, Fiat, Morris, MG, Jawa, Aero, Tatra, Trabant, Jaguar, Rolls Royce, Chevrolet, Ford, Packard, Buick, Nash & andere merken.

Daarnaast staan er ook vele auto-gerelateerde producten en een aantal motor- en bromfietsen. Denkt u hierbij aan de merken Harley Davidson, Jawa, Solex, Kreidler, Moto Guzzi, Simson, Heinkel & Vespa.

Meer informatie is te vinden op:
www.automuseumschagen.nl

terug naar voorpagina