• Archief
BMW Sharknose meeting 28 augustus

BMW Sharknose meeting 28 augustus

Het begon met een groep enthousiaste E21 rijders die door omstandigheden hun vaste evenement kwijt raakten. Door de koppen bij elkaar te steken is het idee voor deze meeting ontstaan en werd het idee al snel werkelijkheid. Op 28 augustus 2010 is het dan ook tijd voor de eerste “Sharknose meeting” in Nederland.

Het idee van deze “Sharknose meeting” is het bijeen brengen van zoveel mogelijk klassieke BMW’s. Onder het kopje Meeting 28 augustus zijn alle types terug te vinden die onder deze “Sharknose meeting” vallen. De organisatie kan nu al melden dat er meer dan 100 BMW’s uit verschillende series aanwezig zullen zijn. Alle oldtimer en youngtimer modellen tot en met E21 3-serie, E23 7-serie, E24 6-serie en E28 5-serie zijn van harte welkom en natuurlijk ook de bijzondere modellen van onder andere Glas, Baur en Alpina uit deze periode.

Meer informatie is te vinden op: www.sharknosemeeting.com

terug naar voorpagina