• Archief
Oldtimerdag Hattem 28 augustus

Oldtimerdag Hattem 28 augustus

In 2010 wordt voor de 24e keer een oldtimerdag georganiseerd in Hattem. Op zaterdag 28 augustus zijn de diverse voertuigen en stationaire motoren weer te bewonderen op het terrein van dierenvoeder fabriek Saturn Petfood aan de Stationslaan. De klassieke motorfietsen, auto’s, tractoren, bromfietsen en stationaire motoren zullen zich vanaf 09.00 uur verzamelen en vervolgens opstellen voor het publiek (de entree voor het publiek is uiteraard gratis).

Vanaf ongeveer 11.00 uur zullen de voertuigen in groepen vertrekken voor de diverse ritten in de omgeving. Voor de pauze komen de voertuigen weer terug naar het terrein van Saturn Petfood vanwaar eveneens voor de tweede rit zal worden gestart. Door deze indeling zal het de gehele dag een komen en gaan zijn van de diverse deelnemers. U bent de hele dag dan ook van harte welkom om dit alles te zien en te bewonderen.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerdaghattem.nl

terug naar voorpagina