• Archief
Intermeccanica – The Story of the Prancing Bull

Intermeccanica – The Story of the Prancing Bull

Onder bovenstaande titel is een boek verschenen dat het verhaal vertelt over de creaties van de in Hongarije geboren Canadees Frank Reisner, een sportwagen-fabrikant die, in de zestiger en zeventiger jaren furore maakte. Het vertelt ons omtrent zijn passie voor sportwagens en hoe hij er toe kwam zijn eigen dromen te verwezenlijken, de Apollo en de Intermeccanica. Later legt Frank Reisner zich toe op de bouw van kwaliteit-replica’s van de Porsche Speedster RS. Het leuke is dat het hier om een boek over een outsidermerk gaat waar nog niets over is verschenen. Kortom, een leuk boek voor de zomer over een nog vrij onbekende exoot. Zoals vaker is dit boek helaas alleen in de Engelse taal verkrijgbaar.

ISBN: 978-1-845842-49-9

terug naar voorpagina