• Archief
Geleense Oldtimer parade 29 augustus

Geleense Oldtimer parade 29 augustus

In 2010 vindt alweer de veertiende editie plaats van de Geleense Oldtimer parade, die georganiseerd wordt door de Internationale Historische Automobiel Club (IHAC), in samenwerking met een aantal sponsoren, de horeca ondernemers en de gemeente Sittard-Geleen. In de loop der jaren is er een goede naam opgebouwd en ieder jaar mogen wij ons verheugen op deelnemers uit zowel Nederland, België als Duitsland.

Ook de deelnemende klassiekers en oldtimers zijn zeer gevarieerd zowel in leeftijd als in uitvoering. Zo zijn er altijd tientallen vooroorlogse oldtimers aanwezig, maar in de meerderheid zijn de mooie en interessante klassiekers, van heel groot tot zeer klein.

Deelname staat open voor auto’s en motoren van minimum 25 jaar en ouder. Onder de deelnemers worden een aantal mooie, waardevolle prijzen verloot, waaronder enkele lederen gereedschapskoffers van het merk “Bamure”.

De gehele dag vindt er een verkoop plaats van onderdelen en  andere zaken die aan auto’s en motoren gerelateerd zijn, zoals boeken, accessoires, miniaturen enz. Een dixielandband zorgt in de middaguren voor een gezellige sfeer, evenals de tentoongestelde oude mechanische apparaten. Er is voor iedereen wel iets te beleven op de Geleense Markt.

Meer informatie is te vinden op www.ihac.nl

terug naar voorpagina