• Archief
Zondag 12 september Daklozendag

Zondag 12 september Daklozendag

Zondag 12 september is het zover: Daklozendag, een unieke tocht voor cabriolets die loopt door het bijzondere gebied van De Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een dag vol gezelligheid en volop genieten, uiteraard ook van een hapje en een drankje. De opbrengst van Daklozendag gaat naar Plan Nederland.

De route loopt door de Gooi- en Vechtstreek en het prachtige gebied van De Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het landschap en de forten zorgen voor een geweldig cultuur historisch decor. Er wordt gestart op Fort werk IV in Bussum en worden verder onder andere de vesting Naarden, Weesp, het Muiderslot in Muiden en nog diverse plaatsen langs De Vecht aangedaan. Onderweg is er volop gelegenheid om deze plaatsen te bezoeken. De dag wordt met een gezellige barbecue afgesloten in Lage Vuursche.

Iedereen in het bezit van een cabriolet kan deelnemen. Een auto lenen of huren kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie of voor aanmelding op www.daklozendag.nl.

terug naar voorpagina