• Archief
28e Internationale Spitfire Weekend

28e Internationale Spitfire Weekend

De Triumph Spitfire Club organiseert sinds 1983 jaarlijks een grote meetings waar, naast eigen clubleden, veel buitenlandse clubs en individuele Spitfire en GT6 bezitters als gast aan deelnemen. Het Internationale Spitfire Weekend, ook bekend als I.S.W., is uitgegroeid tot een evenement dat nergens ter wereld wordt geëvenaard.

Dit jaar wordt het weekend gehouden van 3 tot 6 september op het Libema Vakantiepark Het Dierenbos in Vinkel. Het weekend trekt naar verwachting meer dan duizend Spitfire en GT6 fanaten. Er zijn vele Spitfires en GT6-en te bewonderen (en er is er niet een hetzelfde…). Daarnaast biedt het weekend tal van activiteiten zoals de ontmoetingsbar met de gebruikelijke sterke verhalen, rondritten, behendigheidscompetitie, tombola, kinderopvang, een grote markt met onderdelen en boeken, feestavonden en diverse wedstrijden.

Een hoogtepunt vormt de gezamelijke tour, bestaande uit honderden Spitfires en GT6-en die een kleurrijk lint van enkele kilometers lengte vormen. Een uniek evenement in de wereld, dat zelfs in 1988 werd opgenomen in het Groot Guiness Record Boek. Daarnaast staat jaarlijks een Concours dÉlegance op het I.S.W.-programma waar in meerdere categorieën de mooiste Spitfires van Europa worden gekozen.

Meer informatie over het 28e Internationale Spitfire Weekend is te vinden op: www.spitfire.nl

terug naar voorpagina