• Archief
Retro Caravan Treffen 10 t/m 12 september in Drenthe

Retro Caravan Treffen 10 t/m 12 september in Drenthe

Kamperterrein de Vledders staat het weekend van 10 tot en met 12 september weer vol oldtimer caravans. Voor de tweede keer organiseren dan kampeerterrein de Vledders en RetroCaravannetje het Retro Caravan Treffen Drenthe. Het evenement vindt plaats in Schipborg, in de buurt van Zuidlaren. Er worden weer tientallen oldtimer caravans verwacht, waarbij gezelligheid, ongedwongenheid en de liefde voor oldtimers centraal staan. De deelnemers staan bij elkaar op het grote veld. De organistatie verwacht zeker 50 antieke caravans en campers te mogen ontvangen: van een Franse klapcaravan tot een Kip Kuiken en van Constructam tot Otten Zwerver met oranje hefdakje. Deelnemers kunnen vanaf nu inschrijven tot 1 september a.s.

Het initiatief voor dit retro treffen werd vorig jaar genomen door de hobby-isten Jeffrey Willems (41) en Liesje Verkroost (43). Als grote fans van hun ‘retrocaravannetje’ uit 1970 van het Nederlandse merk Otten, leek het een leuk idee om meer gelijkgestemden eens een weekend bij elkaar te krijgen. Om ervaringen uit te wisselen, kennis te maken en om elkaars oldtimer te bekijken. Zo ontstond het ‘Retro Caravan Treffen Drenthe’ in 2009 en werd een groot succes.

Meer informatie is te vinden op: www.retrocaravannetje.nl

terug naar voorpagina