• Archief
Onverwacht besluit RDW stuit op veel verzet bij oldtimerliefhebbers

Onverwacht besluit RDW stuit op veel verzet bij oldtimerliefhebbers

Vorige week bracht OldtimerNieuws het bericht naar buiten dat de FEHAC onplezierig was verrast door het bericht van Johan Hakkenberg, de directeur van de RDW, dat het per direct niet meer mogelijk is om oldtimers uit Europese landen in te voeren zonder een compleet deel I en deel II van kenteken. Liefhebbers de een een oldtimer in de schuur hebben staan die ooit ergens een schuur werd gevonden zien hun droom op een Nederlands kenteken nu in rook op gaan. In het verleden bleek het bijna altijd mogelijk om zelfs zonder de complete documenten bij de oldtimer toch een Nederlands kenteken te bemachtigen. Door nu zonder waarschuwing vooraf en onder het slappe excuus van bezuinigingen deze maatregel opeens te introduceren is de populariteit tot diepte gezakt. Inmiddels is onder liefhebbers van oldtimers veel onvrede te horen over de maatregel. Nog deze week heeft de FEHAC een overleg met de RDW om de maatregel en de gevolgen daarvan nog eens goed op een rij te zetten. Mocht u ook door de maatregel worden getroffen schroom dan niet uw verhaal aan de FEHAC kenbaar te maken. Meer informatie op: www.fehac.nl

terug naar voorpagina