• Archief
Spettacolo Sportivo Zandvoort op 28 en 29 augustus

Spettacolo Sportivo Zandvoort op 28 en 29 augustus

Het zal u niet zijn ontgaan, Alfa Romeo bestaat die jaar 100 jaar. Een tijdje geleden stonden wij OldtimerNieuws al uitgebreid stil bij deze mijlpijl. Natuurlijk viert de SCARB, de grootste Alfa Romeo club van Nederland ook feest. Dat doen ze tijdens hun jaarlijkse clubweekend die op het circuit van Zandvoort wordt gehouden. In weekend van 28 en 29 staat het circuit dan ook helemaal in teken van Alfa Romeo. Er worden tijdens het clubweekend rond de 1400 Alfa’s verwacht. Er is een tijdlijn opgesteld van alle modellen van 1950 tot heden. Bovendien zijn er een aantal zeldzame en exotische Alfa Romeo’s te bewonderen. Uiteraard is er gezorgd voor een passende Italiaanse aankleding met passende muziek en eten. Tijdens het weekend worden er diverse races verreden waaronder de Alfa Challange en de NK Toerwagens en GT’s. Clubleden kunnen vrijrijden op het circuit en voor de kinderen zijn er speciale activiteiten.

Meer informatie is te vinden op: www.spettacolosportivo.eu

terug naar voorpagina