• Archief
17e Voorschotense Oldtimerdag zondag 12 september

17e Voorschotense Oldtimerdag zondag 12 september

Op zondag 12 september is het weer tijd voor een ouderwetse oldtimer in Voorschoten. De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert die dag de 17e Voorschotense Oldtimerdag als onderdeel van het jaarlijkse Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

Gezamenlijk wordt ’s morgens in de omgeving van de gemeente Voorschoten een rit gereden van ongeveer 60 km, waarna de voertuigen worden opgesteld in het centrum van Voorschoten. Elke deelnemer ontvangt een rallyschildje en een herinneringsvaantje. Verder zal door een deskundige jury beoordeeld worden, welke klassieker in zijn eigen categorie (auto’s, w.o. ook bedrijfswagens e.d.; motoren en brommers) voor een eerste, tweede of derde ereprijs in aanmerking komt. Het publiek is welkom in het dorpscentrum vanaf 12 uur. Naast de oldtimers zijn er tal van andere activiteiten. De dag wordt onder andere opgeluisterd door de Bootleg Blues Band.

Meer informatie is te vinden op: www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina