• Archief
VW toont acht historische commercial op tv

VW toont acht historische commercial op tv

Gisteren (30 augustus) heeft Volkswagen flink uitgepakt met een Ster-reclameblok gevuld met in totaal acht historische commercials van Volkswagen. Het blok duurde bijna vijf minuten. Dit was mogelijk omdat het werd uitgezonden in de Themaweek TV Lab, die geheel in het teken staat van vernieuwende, afwijkende en creatieve uitzendingen die worden gemaakt door talentvolle programmamakers. Alle spots die in het speciale blok zijn opgenomen, onderscheiden zich door de typische Volkswagen-knipoog en zijn gemaakt door DDB, het reclamebureau dat al sinds 1973 voor Volkswagen Nederland werkt.

Iedereen die het reclameblok heeft gemist kan het via OldtimerNieuws toch nog zien. Via deze link is de commercial online te bekijken. Alvast veel kijkplezier!

terug naar voorpagina