• Archief
Open deur bij Oldtimerfarm op 4 en 5 september

Open deur bij Oldtimerfarm op 4 en 5 september

Wat hebben een BMW Z1, Maserati 222SR, Mercedes 300, SEL, 500 SEC, Porsche 944, Jaguar XK 8, XJ12, Chrysler Crossfire, Suzuki Cappucino en een aantal restauratiebehoeftige auto’s als een Alfa Giulia, Peugeot 203, 404, Mercedes 190Db, Morris Minor Woody, London Taxi, Austin Princess, Buick Skyhawk V6,Triumph Spitfire met elkaar te maken? Wel ze zijn allemaal, en nog vele andere, dit weekend te bewonderen in het Belgische Aalter. Normaal gesproken beschikt het Belgische bedrijf al over een flinke collectie oldtimer die in opdracht worden verkocht. Dit weekend houdt het bedrijf een “Open Deur” en “Swap Meet” waarbij particulieren dit weekend het aanbod nog eens vergroten. Dit betekent dat er meer dan 150 oldtimers te koop staan. De terreinen van Oldtimerfarm zijn doorlopend geopend van 9.00 tot 18.30. Voor ons Nederlanders niet onbelangrijk te vermelden: de “inkom” is gratis!

Meer informatie: www.oldtimerfarm.be

terug naar voorpagina