• Archief
7th American Tukkerday 10 en 11 september

7th American Tukkerday 10 en 11 september

Zoals de titel al verraad: op 10 en 11 september staat Twente, het dorp Vroomshoop om precies te zijn, weer in het teken van Amerikaanse auto’s en lifestyle. Dit jaar wordt het evenement al voor de zevende keer georganiseerd. Het programma vermeldt onder andere een Show & Shine Contest – 1e, 2e en 3e prijs voor mooiste “car”, mooiste “bike” en mooiste “truck”. Verder worden er weer een paar banden opgestookt op de Burn-out strip. Op 11 september zullen verder de hele dag zullen er diverse stunts worden gedemonstreerd.
Er zijn diverse stands met American Goodies, American Car & Bike parts, American kleding & accessoires, Modelauto’s, American Food & Drinks te vinden. In de Kids Corner is er speciaal voor de “American Kids” een springkussen, schminken, kids tattoo en een kleurwedstrijd. Verder zijn er natuurlijk diverse Amerikaanse oldtimer en moderne auto’s, motoren en trucks.

Meer informatie is te vinden op: www.americantukkerday.nl

terug naar voorpagina