• Archief
Breeje Durp Oldtimer Festival zaterdag 2 oktober

Breeje Durp Oldtimer Festival zaterdag 2 oktober

In ‘s-Gravenzande wordt zaterdag 2 oktober het Breeje Durp Oldtimer Festival gehouden. De Oldtimer Club ‘Het Barrel’ organiseert in het kader van dit festival een rit met oldtimers. Het verzamelen van de autos is op het Marktplein om 10.00 uur. Verder is er ook dit jaar is weer een meeting en toerrit voor brommers en motoren ouder dan 25 jaar. Verzamelen op het Marktplein om 13.00 uur.

Heeft u altijd al eens in een snelle sportauto willen rijden? Ook dan heeft u een goede reden om aanstaande zaterdag naar het oldtimer festival te komen. Voor slechts 5 euro per rit kunt u uw droom verwezenlijken. De sportauto’s starten om 14.15 uur vanaf het Marktplein in ‘s Gravezande. De opbrengsten gaan naar de Leontien van Moorsel Foundation.

Meer informatie op www.hetbarrel.com

terug naar voorpagina