• Archief
Alfa Romeo en Jaguar vieren verjaardag op geslaagd Concours d’élégance

Alfa Romeo en Jaguar vieren verjaardag op geslaagd Concours d’élégance

Twee grote merken, die allebei kunnen terugkijken op een prachtige historie grepen het Concours d’élégance in Apeldoorn aan om op 4 en 5 september hun verjaardag te vieren. Alfa Romeo vierde er zijn 100 jarig bestaan, Jaguar zijn 75e verjaardag. Het autofeest werd opgeluisterd met een fraaie verzameling van beide merken.
Organisator Oldtimer Classic Event is er wederom in geslaagd een aantal prachtige oltimer merken naar Concours d’ Elegance Paleis het Loo Apeldoorn te halen. Alfa, Jaguar en Vredestein, alsmede Chopard en kledingmerk Gant konden hun collectie op het Apeldoornse gras van Paleis Het Loo tonen. Nieuwste aanwinst in deze indrukwekkende lijst was Maserati. Binnenkort komen we OldtimerNieuws graag nog een keer terug op dit voor Nederland unieke evenement.

terug naar voorpagina