• Archief
Big Apple Classic Day op 19 september in Elden

Big Apple Classic Day op 19 september in Elden

Zondag 19 september start vanaf 14.00 uur voor de vierde keer de Big Apple Classic Day aan De Brink in Elden. Na het succes van voorgaande jaren is de organisatie er ook dit jaar weer in geslaagd een aantal fraaie oldtimer auto’s, motoren, brommers en solexjes naar Elden te halen. Het jaarlijks terugkerende evenement wordt voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Big Apple Amusement uit Arnhem, wat meteen de naam van het evenement verklaart. Het evenement brengt de bezoeker terug in de tijd naar de stijl van de jaren 50 en 60, onder muzikale begeleiding van een rockband en met de hits uit die tijd.

De organisatie is in handen van de, aan het plein gelegen, horecabedrijven Café Ons Huis en Bistro Thuis zodat U ook deze dag kunt genieten van lekker eten en een bijpassend drankje. Terwijl u geniet van de oldtimers kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen en op een veilige manier kennis maken met de klassieke twee-, drie- en vierwielers.

The Big Apple Classic Day, zondag 19 september 2010 vanaf 14.00 uur aan De Brink in Elden-Arnhem, Meer informatie is te vinden op: www.onshuiselden.nl

terug naar voorpagina