• Archief
Volvo Klassiekerbeurs 30 en 31 oktober Voordorphallen Utrecht

Volvo Klassiekerbeurs 30 en 31 oktober Voordorphallen Utrecht

Zaterdag 30 oktober en op zondag 31 oktober van 10:00 tot 17:00 uur is het zover. Dan staan de Voordorphallen in Utrecht vol met allerhande oldtimer Volvo’s, onderdelen en eigenlijk alles wat de Volvo-liefhebber zoekt. Niet alleen binnen, maar ook zeker buiten moet worden gekeken. Naar verwachting staan de parkeerplaatsen weer vol met rijen oldtimer Volvo’s. De Volvo’s van alle bezoekers krijgen per type een plek op de parkeerplaats toegewezen. Het resultaat is een mooi overzicht per type.

Traditioneel zijn een groot aantal Volvo oldtimerclubs op het evenement vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er handelaren uit binnen en buitenland in de hallen te vinden.

Meer informatie is te vinden op www.volvobeurs.nl

terug naar voorpagina