• Archief
Internationale Oldtimerbeurs Rosmalen 20 en 21 november

Internationale Oldtimerbeurs Rosmalen 20 en 21 november

Van T-Ford tot Ford Mustang en van Cadilac tot Volvo Amazone. Deze en andere unieke exemplaren verzamelen zich op 20 en 21 november op de Internationale Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. Speciaal onderdeel op deze beurs vormen de klassieke Hot Rods. Met extra veel PK’s onder de kap zorgen deze veelal fel gekleurde oldtimers voor het nodige motorgeweld.

Op de Internationale Oldtimerbeurs uiteraard ook glimmende oldtimers en unieke klassieke exemplaren die nog de nodige uurtjes liefdevol restauratiewerk behoeven. Bezoekers die na het zien van deze oldtimers en Hot Rods zelf aan de slag willen, kunnen op het restauratieplein terecht voor vakkundig advies. Op dit plein ontmoeten zij professionals die alles weten van het restaureren van oldtimers en op de beursvloer vinden zij tevens gereedschappen, onderdelen en vakliteratuur.

Internet: www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina