• Archief
Vehikel Veemarkthallen Utrecht 17 t/m 19 december

Vehikel Veemarkthallen Utrecht 17 t/m 19 december

Het Vehikel jaar wordt ook dit jaar weer afgesloten met de december-Vehikel. Deze wordt ook wel de kerst-Vehikel of “kleintje Vehikel” genoemd. December is natuurlijk niet echt het oldtimerseizoen en daarom past deze Vehikel, motoren en auto’s, in de 16.000 m2 van de twee Veemarkthallen.

Twee Veemarkthallen Vehikel is betekent toch meer dan 700 stands. Maar Vehikel is ook een internationale beurs, één van de grotere beurzen in Europa. Dat geldt niet alleen voor de bezoekers. Een deel van de standhouders komt uit alle delen van Europa en zelfs van ver daarbuiten. Maar ook de Nederlandse standhouders reizen de hele wereld af op zoek naar bijzondere vondsten voor Vehikel. Legerjeeps uit Griekenland, Puchs zo uit Oostenrijk, zijspannen uit Rusland, Harley Davidsons uit Tsjechie, hoge bi’s uit Frankrijk en tengere Italiaanse racertjes, meegebracht uit Imola, het is er allemaal.

Misschien is dit wel de laatste Vehikel in de Veemarkthallen??

Meer informatie is te vinden op: www.vehikel.nl

terug naar voorpagina