• Archief
BMW Classic gaat nu ook oldtimer BMW’s verkopen

BMW Classic gaat nu ook oldtimer BMW’s verkopen

De oldtimer en youngtimer-afdeling van BMW, BMW Classic is al jarenlang een begrip. Onlangs werd BMW Classic verder uitgebreid en kunnen eigenaren van BMW’s gebouwd tot en met de jaren tachtig kunnen nu weer bij BMW zelf terecht voor onderhoud, reparatie en restauratie. Dat daarbij gebruik gemaakt wordt van zoveel mogelijk originele BMW-onderdelen spreekt natuurlijk vanzelf. Op dit moment beschikt BMW Classic over een voorraad van ongeveer 30.000 onderdelen, met name van de naoorlogse modellen.

Naast onderhoud, reparatie en restauratie gaat BMW zich nu ook bezighouden met de verkoop van oldtimer BMW’s. Als eerst biedt een BMW 3.0 CSL uit de E9-serie en een BMW M1 aan. Beide oldtimers stammen uit de jaren zeventig en worden in Dubai door het veilinghuis Bonhams geveild. Na deze twee BMW’s zullen er in de toekomst nog meer oldtimer en youngtimers door BMW Classic worden aangeboden.

terug naar voorpagina