• Archief
Al 72 jaar blij met een T Ford

Al 72 jaar blij met een T Ford

Heel af en toe komen we ze nog tegen, eigenaren van oldtimers die de auto al in bezit hadden toen het woord oldtimer nog niet was uitgevonden. John Sorrentino is zo een iemand. De nu 93 jarige Sorrentino kocht zijn T Ford toen hij 21 jaar oud was. Voor die tijd zal de 20 dollar die hij moest betalen best een flink bedrag geweest zijn. De 93 jarige Amerikaan is nog steeds in zijn nopjes met zijn aanschaf en hij deinsde er niet voor terug om een twee uur durende reis met zijn T Ford Truck te ondernemen om een oldtimershow bij te wonen. Dat hij ook nog weer twee uur terug moest rijden kon hem eveneens niet deren. Kijk dat is een echte liefhebber van zijn oldtimer, al wist hij dat vast nog niet dat hij dat ooit zou worden toen hij zijn auto kocht.

terug naar voorpagina