• Archief
Porsche 911 in detail

Porsche 911 in detail

In de wereld van sportauto’s is de Porsche 911 een icoon. De lijnen en technische aspecten van de auto zijn in de loop der decennia weliswaar steeds verder geëvolueerd; de basis is altijd gelijk gebleven. In het boek “Porsche 911 in detail” wordt uitgebreid uitgelegd hoe de 911 zich ontwikkeld heeft aan de hand van alle modellen en varianten. Een ultiem naslagwerk voor liefhebbers, verzamelaars en restaurateurs. Compleet met productieaantallen, optielijsten, chassis- en motornummers en nog veel meer geeft dit boek alle informatie die eigenaren en liefhebbers van een originele Porsche 911 zich maar kunnen wensen. Van het oorspronkelijke tweeliter model tot de laatste vloeistofgekoelde 997: ieder model uit de periode 1963-2010 wordt in detail beschreven. Dit boek is mooi geïllustreerd met honderden foto’s in kleur, 200 bladzijden, gebonden. Met een voorwoord van Jan Lammers, de coureur die met Porsche vele successen behaalde. Niet onbelangrijk, het gaat hier om een Nederlandstalige uitgave.

Dit boek meteen bestellen?
Porsche 911 in detail
Porsche 911 in detail
Peter Morgan

terug naar voorpagina