• Archief
Oldtimerbeurs Hoogstraten 30 en 31 oktober

Oldtimerbeurs Hoogstraten 30 en 31 oktober

De Oldtimerbeurs in Hoogstraat staat bekend als een van de gezelligste beurzen van België, is geheel overdekt en verwarmd en ontvangt jaarlijks zo´n 4 á 5.000 bezoekers.

Op 30 en 31 oktober is het al weer tijd voor de 24e editie van deze oldtimerbeurs door wordt georganiseerd door NKT bv. Een uiteenlopende samenstelling van standhouders maakt deze beurs zeer aantrekkelijk voor de bezoekers en bestaat uit b.v. verkopers van oldtimeronderdelen, boeken, miniaturen, autobekleding, motorenrevisie en speelgoed. Natuurlijk worden er diverse oldtimers, zowel door particulieren als door bedrijven die gespecialiseerd zijn in oldtimers, te koop aangeboden. Kortom deze beurs heeft alles wat een oldtimerbeurs voor bezoekers aantrekkelijk maakt.

Er is een cafetaria voorzien, waar tegen zeer schappelijke prijzen pistolets, hotdogs en diverse dranken worden verkocht. Er is een ruime parkeergelegenheid, waar men gratis kan parkeren.

Als u wilt deelnemen aan deze beurs kunt u een mail sturen aan: f.van.krieken@telenet.be of bellen met: +32(0)14/65.85.00

terug naar voorpagina