• Archief
Jaguar Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag 24 oktober

Jaguar Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag 24 oktober

Op zondag 24 oktober 2010 is het were tijd voor de jaarlijkse Jaguar Daimler Lifestylebeurs en Onderdelendag van de Jaguar Daimler Club Holland. Op de beurs worden behalve onderdelen ook allerlei mode-gevoelige produkten verkocht, waardoor de beurs aantrekkelijk is geworden voor de hele familie, die we dan ook van harte welkom heten!

Het evenement is uitgegroeid tot een van de belangrijkste dagen op de kalender voor liefhebbers van Jaguars, Daimlers en aanverwante automobilia, met ieder jaar weer stijgende bezoekersaantallen. Ook merken we dat de grenzen vervagen en steeds meer mensen uit omringende landen en leden van andere clubs ons weten te vinden.

Het thema voor de 2010 editie is “60 jaar Jaguar MK-VII t/m IX” Alle model varianten zoals de Jaguars MK-VII, MK-VIII en MK IX zullen tentoongesteld worden, plus nog enkele noviteiten. Centraal vindt u verder een marktplein waar een cateraar u zal laten genieten van de culinaire geneugten . De Jopie Jonkers Groep uit Eindhoven en het “Piëzo Jazz Trio” zorgen voor sfeervolle lifemuziek.

Bedrijven en particulieren bieden op de beurs hun nieuwe- en/of gebruikte onderdelen aan en er is tevens een aanbod van klassieke Jaguars en Daimlers. Verder vindt u er een veelheid aan automobilia in de vorm van boeken, miniatuurauto’s, poetsmiddelen, oldtimerreizen, kunst en kleding. Kunst en Kultuur voor achter het stuur dus.

De locatie is dit keer in Sporthal “de Heuvel” Heuvel 40, 6651 DE Druten

Meer informatie op www.jdch.nl

terug naar voorpagina