• Archief
Triumph Onderdelendag Houten 14 november

Triumph Onderdelendag Houten 14 november

Op zondag 14 november 2010 wordt de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland weer gehouden. Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC) en TR Club Holland (TRCH).

Vele bekende handelaren zijn aanwezig, vaak met aantrekkelijke beursaanbiedingen. Ook zijn er veel particulieren die van deze gelegenheid gebruik maken om van hun overbodige spullen af te komen. De onderdelendag is dus de uitgelezen plaats om je ontbrekende onderdelen voor je Triumph te scoren, voor leuke prijzen.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om onderdelen, het is ook een gezellige meeting waar je met elkaar kan praten en discussiëren over Triumphs of andere dingen. Er is gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen. Dus ook als je niets nodig hebt, is een bezoek aan de Onderdelendag zeker de moeite waard!

Vanzelfsprekend zijn de clubshops aanwezig; ook voor eventuele technische support. Met zoveel techneuten bij elkaar blijft er geen probleem onopgelost.

De Onderdelendag wordt zoals gebruikelijk georganiseerd in de Euretco-hallen, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Euretco is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Euretco-complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis.

Meer informatie is te vinden op: www.triumph.nl/cth/

terug naar voorpagina