• Archief
Silverstone Classic Sunday 3 oktober

Silverstone Classic Sunday 3 oktober

Zondag 3 oktober is er weer Silverstone Classic Sunday. Dit event is voor zowel de eigenaren van een oldtimer als voor de liefhebbers. Tijdens deze altijd weer supergezellige dag zijn alle oldtimers weer welkom bij Silverstone in Zwanenburg. Om met alle eigenaren en liefhebbers nog even gezellig over elkaars oldtimers te kletsen. Vanaf het terras genieten, van al het moois wat er te zien is. Ook kan men (met hun oldtimer) deelnemen aan de Silverstone Classic Toerrit.

Iedereen, die met een klassiek voertuig naar dit evenement komt, heeft de mogelijkheid om gratis aan de Silverstone Classic Toertocht deel te nemen. Een ieder kan zo ontdekken dat er onder de rook van Amsterdam en in de omgeving van Zwanenburg nog genoeg leuke weggetjes te vinden zijn. Ook voor de klassieke brommer of scooter is een leuke rit uitgestippeld.

Meer informatie over het aanmelden, het programma en de toerrit is te vinden op www.silverstone.nl

terug naar voorpagina