• Archief
Najaarsrit Deurnese Oldtimer Club 3 oktober

Najaarsrit Deurnese Oldtimer Club 3 oktober

De Deurnese Oldtimer Club sluit op zondag 3 oktober het seizoen af met de najaarsrit. De rit is ongeveer 100 km lang en gaat in noordwestelijke richting over Brabantse binnenwegen. Vanaf 10.30 uur wordt er verzameld op de Markt in Deurne en wanneer die vol is kan de parkeerplaats bij de Aldi gebruikt worden. Inschrijven kan tussen 10.30 en 12.00 uur bij Plein Vijf aan de Markt.

De gezamenlijke start is om 12.10 uur. Ook dit jaar geldt dat de oldtimer op minimaal vier wielen (eventueel inclusief reservewiel!) dient te staan en minimaal 25 jaar oud moet zijn. Het inschrijfgeld bedraagt 10,- euro per meerijdend voertuig, hiervoor krijgt men een ritbordje ter herinnering aan deze rit.

Kijk voor (de laatste) informatie op: www.docdeurne.nl

terug naar voorpagina