• Archief
Batmobiel uit 1966 herleeft

Batmobiel uit 1966 herleeft

Het zijn bekende oldtimers, de Batmobiel, de DeLorean uit Back to the Future en niet te vergeten KITT uit de Knight Rider serie. De laatste twee zijn met een beetje goede als replica of look-a-like wel te vinden voor liefhebbers. Maar een Batmobiel zal niet makkelijk te vinden zijn, die zijn officieel nog nagemaakt. Daar komt nu verandering in. DC Comics heeft het Amerikaanse bedrijf Polyester Freaks de rechten verleend om een officiële replica van de Batmobiel uit 1966 op de markt te brengen. Polyester Freaks bouwt op het frame van een jaren zeventig Lincoln Town Car een zeer nauwkeurig nagebouwde replica van de Batmobiel die bovendien gewoon de weg op mag. Goedkoop is een Batmobiel niet, reken in ieder geval op 150.000 dollar. De jaarproductie komt op maximaal 8 exemplaren te liggen.

terug naar voorpagina