• Archief
Opel maakt zich ongeliefd bij oldtimerliefhebbers

Opel maakt zich ongeliefd bij oldtimerliefhebbers

Opel heeft zich wat op de hals gehaald. Net als zovele merken wil Opel natuurlijk een fris en fruitig imago hebben. De tijd dat Opel een wat ingeslapen imago had wil Opel graag achter zich laten. Om dat te doen heeft Opel de zangeres Lena Meyer-Landrut gestrikt om het merk een fris en fruitig imago te geven. Deze dame zal ongetwijfeld door Opel ingehuurd zijn om “het dak er af te laten gaan”, maar dat nam ze wel erg serieus. In de clip van haar liedje “Touch a New Day” laat ze een zaag in het dak van een Opel Kadett City uit de jaren zeventig zetten. Het verknoeien van Opels erfgoed doet vele Opel oldtimerliefhebbers zeer en er is dan ook al flink beroering ontstaan. Niet een erg handige actie, dames en heren bij Opel.

Om de bewuste videoclip te bekijken klik hier.

terug naar voorpagina