• Archief
Oldtimers op AutoRAI 2011

Oldtimers op AutoRAI 2011

Net als tijdens de AutoRAI in 2009 komt er tijdens de AutoRAI van 2011 weer een Klassieker paviljoen. Hiermee wordt de AutoRAI nog aantrekkelijker voor mensen met belangstelling voor hedendaagse- en klassieke auto’s. Een 7-tal klassieke auto’s zullen een extra publiekstrekker zijn tijdens de tweejaarlijkse AutoRAI. De AutoRAI organisatie heeft drie organisaties verzocht hun medewerking te verlenen aan de totstandkoming van het Klassieker paviljoen. Dat zijn de PAC (Pionier Automobiel Club, de KNAC en de FEHAC. De PAC zorgt voor een aantal klassieke auto’s van vóór 1940, de FEHAC zorgt voor een aantal klassieke auto’s uit de periode van 1940 tot 1960. De KNAC zorgt tenslotte voor klassieke auto’s uit de periode 1960 toto 1986. Tijdens de AutoRAI zal er ook een Nederlandse Klassieker van het Jaar verkiezing worden gehouden.

terug naar voorpagina