• Archief
Oldtimerbeurs Eelde 27 en 28 november

Oldtimerbeurs Eelde 27 en 28 november

Tijdens het weekend van 27 en 28 november staat de Flowerdome in Eelde weer in het teken van de Internationale Oldtimerbeurs. Reken op talloze klassieke automobielen, motoren, fietsen, bromfietsen en tractoren die twee dagen lang schitteren in de grote hallen van de bloemenveiling. Naast personenauto’s worden er ook brandweerwagens, legervoertuigen en tractoren in alle soorten en maten tentoongesteld.

De verschillende motor- en autoclubs tonen vol trots hun kostbare bezit aan het publiek. Bezoekers die hun hart verpand hebben aan tweewielers kunnen hier hun hart ophalen. Op beide dagen kan men tientallen verschillende motoren, brom- en fietsen bewonderen in de hallen van Flowerdome. Vol enthousiasme en overgave vertellen de bezitters over hun nostalgische voertuigen en geven zij desgewenst tips voor het restaureren van klassiekers. Bezoekers die op zoek zijn naar een specifiek onderdeel maken een grote kans dit onderdeel op de beursvloer te vinden.

Op zaterdag 27 en zondag 28 november is Flowerdome (Burg. J.G. Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10, kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina