• Archief
Kever Winter Festijn 8 en 9 januari

Kever Winter Festijn 8 en 9 januari

Voor de 19de keer vindt in januari het Kever Winter Festijn plaats, het grootste luchtgekoelde indoorevenement van de Benelux. Een evenement waar ongetwijfeld elke Keverliefhebber elk jaar opnieuw naar uitkijkt. Het evenement vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 januari in het Autotron in Rosmalen.

Het Autotron wordt omgedoopt tot een gezellige VW-markt met meer dan 100 deelnemers. Naast een groot aanbod van tweedehands onderdelen worden er ook diverse luchtgekoelde Volkswagens te koop aangeboden. Particulieren bieden hun VW aan en diverse bedrijven tonen hun beste occasions en geven een deskundig advies. Daarnaast is er een groot aanbod van vele nieuwe en unieke onderdelen, allerlei leuke keverrariteiten, miniaturen en aanverwante artikelen. De belangrijkste bedrijven uit Nederland en België zijn vertegenwoordigd.

Ook voor de kinderen is er van alles te beleven; o.a. een draaimolen, een springkussen en schmincken! En op zondag zullen er ook weer snoepzakken te verkrijgen zijn!

Op zondag showen trotse eigenaren hun auto aan het publiek tijdens de VW autoshow. Je kunt dan genieten van de mooiste, speciale en topgerestaureerde auto’s die veelal voorzien zijn van een winterse aankleding. Een deskundige jury, bestaande uit de voorzitters van de verschillende deelnemende clubs, draagt zorg voor de beoordeling van de beste presentatie.

Traditiegetrouw wordt er na de prijsuitreiking van de VW autoshow voor de 17de keer een prachtige VW Kever verloot onder de aanwezigen.

Tijdens het Kever Winter Festijn kun je kennismaken met allerlei type luchtgekoelde VW’s die zowel indoor als op het buitenterrein worden getoond. Kevers, Buggy’s, Karmann Ghia’s, VW Bussen, Porsches, Kitcars, Pontons, Fastbacks, Variants, 411, 412, dragsters, trikes en New Beetles zijn van de partij.

Meer informatie: www.keverwinterfestijn.nl

terug naar voorpagina