• Archief
FEHAC 35 jaar mobiel op 21 en 22 mei

FEHAC 35 jaar mobiel op 21 en 22 mei

— GEANNULEERD — Samen met Rotary Club Helmond regio en het NCAD (Nederlands Centrum voor Autohistorische Documentatie) viert de FEHAC haar 35 jarig jubileum op 21 en 22 mei 2011 in Helmond. De gehele stad zal dat weekeinde in het teken staan van klassieke voertuigen. Met presentaties, concours d’elegance, klassieker ritten, onderdelen markten en parades. Naar verwachting worden ruim 30.000 bezoekers verwacht. Op basis van het aantal voertuigen en het aantal bezoekers zal dit evenement het grootste oldtimer evenement in ons land zijn.

Er worden meer dan honderd bij de FEHAC aangesloten clubs verwacht. Met hun auto’s, vrachtauto’s, motorfietsen, bussen, stoommachines, militaire voertuigen en dergelijke vormen zij het mobiele erfgoed in ons land. Bij elkaar worden er ruim 1000 voertuigen verwacht.

Op de Automotive Campus zal een grote tentoonstelling te bezichtigen zijn in de geest van “Mobili-tijdslijn” met markante voertuigen en tijdsmomenten, die kenmerkend waren voor de ontwikkeling van de mobiliteit in het verleden tot heden. Daarnaast zullen er de meest vooruitstrevende voertuigen te zien zijn, die in de toekomst onze mobiliteit gaan bepalen.

De toegang is voor iedereen gratis.

Meer informatie: www.fehacmobiel.nl

terug naar voorpagina