• Archief
Internationale Oldtimerbeurs Motoren en Brommers 15 en 16 januari

Internationale Oldtimerbeurs Motoren en Brommers 15 en 16 januari

Tijdens de eerste oldtimerbeurs van 2011 in het Autotron draait het om tweewielers. Brommers uit vervlogen tijden en klassieke motoren spelen de hoofdrol in het weekend van 15 en 16 januari op het beursterrein van Autotron Rosmalen. Bezoekers kunnen genieten van onder meer Zundapps, BSA’s en Nortons. Ook zullen verschillende motoren- en bromfietsclubs zich presenteren.

Autotron Rosmalen probeert met de Oldtimerbeurs motoren & bromfietsen ieder jaar opnieuw een sfeervol evenement neer te zetten met vele motoren, bromfietsen en ruim 450 stands met onder meer gereedschap, documentatie en onderdelen. Ook zal tijdens deze editie de grootste airbrushshow van Europa plaatsvinden. Airbrush is een kunstvorm waarbij een verfspuit wordt gebruikt. Het personaliseren van voertuigen door middel van airbrush is tegenwoordig erg populair.
Ongeveer zestig kunstenaars uit verschillende landen zullen hier dit weekend hun airbrush kunsten vertonen, waar ook niet-liefhebbers en kinderen volop van kunnen genieten.

Nieuw op de Oldtimerbeurs motoren & bromfietsen is de mogelijkheid voor clubs om hun tweewieler te showen aan het publiek op een speciaal daarvoor ingericht podium. Tijdens deze ‘mini-presentatie’ kunnen zij hun trots laten zien en hun motor laten horen.

Meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina