• Archief
Duitsland kiest oldtimer van het jaar

Duitsland kiest oldtimer van het jaar

Het Duitse autoblad Autobild heeft een uitgebreide verkiezing “oldtimer van het jaar” gehouden, verdeeld over meerdere categorieën. Nee, in de lijst met winnaars staan niet enkele Duitse merken vermeld, maar vinden we Duitse, Italiaanse en Engelse merken.

De winnaars voor 2010 zijn:
• Compacte klasse: Fiat Panda
• Middenklasse: Ford Taunus 17M P3
• Sportwagens en coupés: Audi Quattro (het origineel)
• Terreinauto’s: Range Rover

Naast de oldtimer van het jaar verkiezing werd er ook een oldtimer van de toekomst verkiezing gehouden, dan weet u alvast waar u zuinig op moet zijn. Ook hier is het weer Duitsland, Italië en Engeland die er met de buit vandoor gaan:
• Compacte klasse: Alfa Romeo Giuilietta
• Middenklasse: Aston Martin Rapide
• Sportwagens en coupés: Mercedes Benz SLS AMG
• Terreinauto’s: Porsche Cayenne

Trackbacks & Pings