• Archief
Auto-Italia-Houten 30 en 31 oktober

Auto-Italia-Houten 30 en 31 oktober

Het weekend van 30 en 31 oktober is weer voor de Italiaanse auto’s in Houten. Auto-Italia-Houten is het grootste indoor-evenement voor Italiaanse auto’s van Nederland en viert dit jaar het vierde lustrum. Reden voor een feest, maar dat is eigenlijk elke editie van Auto-Italia-Houten en ook deze keer zijn werkelijk alle facetten van de Italiaanse auto-industrie te zien. Als afsluiting van het ‘buitenseizoen’ haalt de organisatie voor de 20e editie weer alles uit de kast. De vele standhouders en de deelnemende merkenclubs laten bezoekers van de beurs kennis maken met het allernieuwste én het meest zeldzame op Italiaans autogebied. Het feestje wordt omlijst met vele specialisten, die Italiaanse auto’s te koop aanbieden óf onderhouden en standhouders met onderdelen, automobilia en kunst. De beurs is dé ontmoetingsplaats voor alle Italiaanse autoliefhebbers!

Dit jaar op de beurs extra aandacht voor de auto’s van Nederlandse deelnemers aan de Mille Miglia. Dat dit uiterst bijzondere auto’s zijn, ook al zijn ze niet altijd van Italiaanse makelij, behoeft dan ook geen verdere toelichting. En heb je nog nooit in een Ferrari of Lamborghini gereden: pak dan je kans in Houten. Uiteraard tegen betaling kan deze ervaring worden gerealiseerd.

In Houten ruikt het niet alleen naar olie en benzine. De geur van Espresso en de pizzaoven is alles overheersend. Natuurlijk is geen Italiaans feestje compleet zonder Italiaanse producten als kleding, delicatessen, wijn, muziek, cappuccino en pizza. Neem dus gerust je meisje mee.

Voor meer informatie: www.auto-italia-houten.nl

terug naar voorpagina