• Archief
Internationale Oldtimerbeurs Automobielen 19 en 20 februari

Internationale Oldtimerbeurs Automobielen 19 en 20 februari

Met de lente alweer in het achterhoofd is de Internationale Oldtimerbeurs Automobielen & Extra Speciale Autoshow op 19 en 20 februari het moment dat het bij de oldtimer en klassiekerliefhebber weer begint te kriebelen. De oldtimer moet weer tiptop in orde zijn voor het nieuwe seizoen. Het rijden in een oldtimer of klassieker wordt steeds populairder, maar het onderhoud en de restauratie is voor veel liefhebbers een struikelblok.

Want hoe moet dat nu met die doorgesleten stoelleuning of dat gebroken houten dashboardklepje, dat laatste stukje las- en plaatwerk, velgen die spaken missen? Het antwoord is te vinden op het restauratieplein tijdens de Oldtimerbeurs op 19 en 20 februari bij Autotron Rosmalen. Er zijn op het restauratieplein vakmensen die u de fijne kneepjes van het restaureren willen leren, zoals lassen, houtbewerken,draaien en frezen, ontroesten et cetera.

Naast het enorme aanbod aan onderdelen, accessoires, gereedschap,documentatie en miniaturen, is Autotron dit weekend een showroom vol met oldtimers en klassiekers zoals Bentley, Rolls Royce, Porsche, Austin Healey, Daimler, Jaguar, Chevrolet, Ford, Alfa-Romeo, Fiat, Peugeot, Citroën, Mercedes, et cetera.

Meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina