• Archief
Oldtimers goed voor 6,3 miljoen euro tijdens veiling

Oldtimers goed voor 6,3 miljoen euro tijdens veiling

Dat oldtimers nog steeds worden gezien al een veilige belegging en als een gewild object blijkt wel uit de veiling de RM Auctions onlangs in de Verenigde Staten hield. Alle auto’s die ter veiling werden aangeboden werden ook daadwerkelijk verkocht. En die oldtimers waren die niet de minste. Zo werd er een 1929 Duesenberg Model J Convertible Coupe voor ruim een half miljoen euro afgehamerd. Maar ook een Packard Model F Rear-Entry Tonneau uit 1903 die tijdens de veiling bijna 270.000 euro opbracht is niet mis. In totaal werden 297 oldtimers, waaronder aantal zeer zeldzame, onder de hamer gebracht die samen goed waren voor een opbrengst van ongeveer 6,3 miljoen euro. Niet alle oldtimers blijven in de Verenigde Staten, er was belangstelling vanuit 18 verschillende landen over de hele wereld en er werd meegeboden via internet en telefoon.

terug naar voorpagina