• Archief
Konningedag Oldtimerfestival Vlaardingen

Konningedag Oldtimerfestival Vlaardingen

Elk jaar vindt op koninginnedag in Vlaardingen het zeer succesvolle Oldtimerfestival plaats. Onder de paraplu van de SNGV (Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen) wordt er elk jaar aangewerkt om het festival iedere keer nog leuker en beter te maken.

Op de dag worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op het festivalterrein zijn er muziekoptredens, kinderactiviteiten en kunt u een natje en een droogje verkrijgen. ‘s Ochtends kunt u deelnemen aan een toertocht en ‘s middags wordt er een defile door het centrum van de stad gereden. Blijft u liever op het terrein? Geen enkel probleem. Ook de static show wordt zeer goed bezocht.

Meer informatie en inschrijven via www.oldtimerfestival.info

terug naar voorpagina