• Archief
Montforter Oldtimer Treffen 14 en 15 mei

Montforter Oldtimer Treffen 14 en 15 mei

Op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei wordt de 2011 editie van het Montforter Oldtimer Treffen, kortweg MOT genoemd, gehouden. Een treffen dat openstaat voor alle oldtimers met wielen. Tijdens het MOT 2011 zijn dan ook naast oldtimer auto’s veel oldtimer vrachtauto’s, trekkers, motoren, brommers en caravans te zien. Het Montforter Oldtimer Treffen is ontstaan doordat de Montforter Tractor Vrienden het idee kregen een treffen te organiseren. Daar Schutterij Sint Urbanus Montfort ervaring heeft met het organiseren van grotere evenementen werd hun gevraagd hieraan mee te helpen. Het treffen bestaat sinds 2001 en begon ooit met 50 deelnemers. In 2007 wordt de grens van 500 deelnemers bereikt. Sindsdien is het treffen in het Limburgse plaatsje alleen nog maar groter geworden.

Meer informatie: www.motmontfort.nl

terug naar voorpagina