• Archief
Lentetuin 2011 in het teken van oldtimers

Lentetuin 2011 in het teken van oldtimers

De Lentetuin Breezand is voor liefhebbers van flora een bekend begrip maar voor ongetwijfeld voor vele oldtimerliefhebbers niet een evenement die jaarlijks op hun agenda staat. Voor 2011 moet daar toch een uitzondering voor worden gemaakt. Van 3 tot en met 7 maart zijn namelijk oldtimer auto’s en andere transportmiddelen uit de jaren ’20 en ’30 het decor voor de 31e editie van deze bolbloemenshow. Daarmee wordt tevens stilgestaan bij een historische mijlpaal: 100 jaar bollenteelt in de Anna Paulowna-polder. Tijdens het evenement waant de bezoeker zich in historische tijden, waarin een centrale rol is weggelegd voor het transport van de bloembollen. Een oude bollenschuur, vrachtwagen, trekschuit en ophaalbrug zijn slechts enkele kenmerkende decorstukken die samen met de oldtimers een bijzonder geheel vormen.

Meer informatie is te vinden op: www.lentetuin.nl

terug naar voorpagina