• Archief
Oldtimerdag Vianen zaterdag 18 juni

Oldtimerdag Vianen zaterdag 18 juni

De Oldtimerdag Vianen wordt gehouden in het fraaie historische centrum van het kleine stadje aan de Lek. Bij het zien van zoveel oude voertuigen geeft dit het beeld alsof de tijd heeft stilgestaan. Het kleine en intieme stadshart is een unieke locatie waar de voertuigen een “acte de presence” zullen geven, alvorens men vertrekt voor een toertocht door de regio.

Deze dag is in 24 jaar uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste oldtimerevenementen in ons land. De grote diversiteit als ook het zeer hoge niveau van de oldtimers, maakt de dag uniek. Er komen jaarlijks unieke voertuigen die zelden op de weg te zien zijn. Ook in 2011 is er weer een unieke verzameling van rond de 300 exclusieve voertuigen te bewonderen.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerdagvianen.nl

terug naar voorpagina