• Archief
150 miles in the Darkness op 20 november

150 miles in the Darkness op 20 november

Club Triumph Holland organiseert dit jaar al weer voor de zesde keer de “150 miles in the Darkness” rit voor alle oldtimerbezitters. De rit wordt op 20 november gereden en er wordt vertrokken vanaf 17.00 uur, waardoor het in ieder geval donker zal zijn. De rit wordt samen georganiseerd met de Regio Gelderland van de TRCH en ook deze keer is het iets bijzonder geworden. De rit gaat dit jaar door delen van Brabant en Gelderland, in ieder geval de donkere delen daarvan. Er wordt gebruik gemaakt van het bekende bol-pijl-systeem voor de route-aanduiding, met op sommige delen een leuke variant hierop om het spannender te maken en tot een klassement te komen. Een beker hoort er tenslotte bij. Ook dit jaar zijn andere oldtimers dan een Triumph van harte welkom.

De startlocatie en eindlocatie, motel De Naaldhof in Oss, is weer dezelfde als van de vorige jaren, een prima locatie waar de deelnemers ook laat op de avond / begin van de nacht terecht kunnen.

Meer informatie op: www.triumph.nl/cth/

terug naar voorpagina