• Archief
Tweede pinksterdag 2011 IJsselvallei Classics

Tweede pinksterdag 2011 IJsselvallei Classics

Tweede Pinksterdag, 13 juni, staat de vijfde editie van de IJsselvallei Classics weer op de kalender. Tijdens het eerste lustrum van de IJsselvallei Classic is het thema Duitsland. De keuze is mede geïnspireerd door het toenemende aantal oldtimers van het merk Mercedes Benz in Nederland. Deelnemers zijn natuurlijk niet alleen welkom met een oldtimer van het merk Mercedes, integendeel. De organisatie verwelkomt alle merken oldtimers, maar de voor Duitse auto’s wordt wel een eigen (gezamenlijke) plek vrijgehouden.

Deelnemers aan de IJsselvallei Classics weten dat ze een leuke dag hebben, maar ook dat ze een goed doel steunen. In 2011 is dat Nieuwe Veld: een uniek kleinschalig project waar mensen die het allemaal iets minder voor de wind gaat nieuwe uitdagingen vinden: www.kwekerijhetnieuweveld.nl.

De organiserende Lionsclub Deventer IJsselvallei verwacht vanzelfsprekend ook dit jaar weer een mooie bijdrage te kunnen afstaan. In voorgaande jaren ging al geld naar: Stichting Leergeld Deventer, Manege Pasman, Stichting Tsjerkin en Deventer Jeugd Musical.

De finish en het afsluitend dinerbuffet zijn in Bathmen bij Boode. Voor kenners van de regio een begrip; voor deelnemers elders uit het land een ontmoeting om naar uit te zien.

Meer informatie is te vinden op: www.lionsclassics.nl

terug naar voorpagina