• Archief
Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 17 september

Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 17 september

Op 17 september is weer de jaarlijkse Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn die teruggaat tot maar liefst 1982 en daarmee in 2011 de 29e editie beleeft. Traditioneel wordt de Oldtimerdag iedere zaterdag voorafgaand aan de 3e woensdag in september gehouden. De dag biedt nostalgisch vermaak voor jong en oud, zowel voor deelnemers als bezoekers. Iedere bezitter van een oldtimer, of het nu een auto, tractor, motor of tweewieler betreft, is van harte welkom om deel te nemen aan de Oldtimerdag. Er is geen beperking met betrekking tot de leeftijd van de oldtimer: de deelnemers en het publiek bepalen tenslotte wat een oldtimer is.

De 2011 editie van de Oldtimerdag Alphen aan den Rijn wordt gehouden op zaterdag 17 september. Vanaf 10.30 uur worden de oldtimers, na een rondrit door de omgeving, opgesteld in de Hooftstraat, midden in Alphen langs de Oude Rijn. Hier kunnen de oldtimers tot circa 16.00 u. door het publiek worden bezichtigd en de toegang is gratis.

Voor de mooiste voertuigen zijn prijzen en bekers beschikbaar welke worden toegekend door een deskundige vakjury. Ook zal een speciale kostuumjury prijzen toekennen aan deelnemers en deelneemsters die het meest bij de oldtimer passende kledij dragen.

Meer informatie is te vinden op: www.oldtimerdagalphenaandenrijn.nl

terug naar voorpagina