• Archief
Italiaanse auto’s op Una Domenica Particolare 19 december Utrecht

Italiaanse auto’s op Una Domenica Particolare 19 december Utrecht

De Culturele Zondag Una Domenica Particolare zorgt in Utrecht op zondag 19 december voor een warm begin van de kerstvakantie. Deze zondag – tevens koopzondag – staat in het teken van Italiaanse cultuur, geschiedenis en natuurlijk zijn er ook auto’s uit Italië. Op het Domplein staat een breed scala van Italiaanse auto’s klaar om geshowd te worden. Van exoot tot de dagelijkse auto, van de Ferrari tot de Fiat, alle zeer de moeite waard om een blik op te werpen.

De organisatie rekent op een aantal moderne auto’s maar hoopt dat er ook een aantal oldtimers te bewonderen zijn. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Een voorlopig lijstje laten auto’s zien als Ferrari 360 Spider, Ferrari F355 Spider, Lamborghini Diablo, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo GT 69, ABARTH 500C, Lancia, Fiat Cinquecento, Fiat Punto en natuurlijk de originele Fiat 500.

Meer informatie op www.culturelezondagen.nl

terug naar voorpagina