• Archief
4e Deltarally 19 maart

4e Deltarally 19 maart

Op 19 maart worden rond de 130 oldtimers aan de start van alweer de 4e Deltarally. Naast de sportklasse waarin 70 equipes uitkomen is er ook een tourklasse waar 60 deelnemers worden verwacht. De leeftijdsgrens voor de oldtimers is 1978. Net als voorgaande jaren zijn de zijn de start en finish van de Deltarally in Spijkenisse bij het Carlton Oasis Hotel. De eerste deelnemers zullen die zaterdagochtend vertrekken om 09.01 uur. Voor een uitdagende rally avontuur heeft de organisatie weer de mooiste weggetjes in het Deltagebied uitgezocht, waarbij de sportklasse een parcours voorgelegd krijgt van ongeveer 300 km en de tourklasse van 270 km met diverse verschillende kaartleessystemen.

Het organisatieteam van de Stichting Rallyworks bestaande uit Marion Woud, Erik Bruêns en Hans van Dalen is voor de 4e Deltarally aangevuld met Wim Aalders en Wim Vellekoop. Apollo Vredestein B.V. is opnieuw bereid gevonden om als hoofdsponsor op te treden en mooie sets klassieke banden beschikbaar stellen voor de winnaars van de Apollo Vredestein behendigheidsproeven in de sport – en tourklasse. De Rensportschool Zandvoort is betrokken zijn bij de spectaculaire testjes, en de alom bekende klassieke KONI bus maakt het evenement compleet.

Meer informatie op: www.deltarally.nl

terug naar voorpagina