• Archief
Gestolen Camaro duikt na 27 jaar volledig gerestaureerd weer op

Gestolen Camaro duikt na 27 jaar volledig gerestaureerd weer op

Hoe een autodiefstal 27 later toch nog goed kan aflopen. Dat zijn Chevrolet Camaro op 31 juli 1983 was gestolen was Robert Andrews uit het Amerikaanse Santa Ana ondertussen al bijna vergeten. Het was dan ook een grote verrassing dat zijn Camaro uit 1973 weer boven water kwam. Een onwetende koper wilde de auto op zijn naam zetten en toen bleek dat de auto als gestolen te boek stond. En dat was een flinke klap voor deze koper, nadat de Camaro zeker 10 jaar ergens in een tuin had gestaan had hij de auto compleet gerestaureerd. De Camaro is inmiddels een gewilde oldtimer geworden en door de restauratie ook een waardevolle. Na 27 jaar een mooi en onverwacht kerstcadeau voor de oorspronkelijke eigenaar die inmiddels de oldtimer weer terug heeft gekregen.

terug naar voorpagina